Bilder från kvällen

    
   
   
   
   
     


Tycker att det blev en aning mycket bilder på mig..? Men det fanns ärligt talat nästan bara bilder på mig och Fanny, haha! Och så fanns det en hel massa på Linda också, men dom var Fanny med på och Fanny dödar mig när jag lägger ut bilder på henne haha. Var ju tom tvungen att sudda en =( Fjolla! ;) Haha

Fanny har iaf sovit här i natt, och nu sitter vi och skrattar åt "FjowrtisBawbeh", eller vad hon nu heter.. Haha, hon är så jäkla sorglig ;p Hon är ju fan tom värre än mig, hahaha! Nu ska vi då iaf gå pressa juice i våran juicepress, mmh, finns inget godare! Och äta nånting.. min mage håller på att kurra sönder. Haha, nu fick ni er ett långt inlägg, var glada! ;)

Puss


Jaja, uppdaterar väl då..

Alltså herregud vad folk tjatar om att jag ska uppdatera! =O Men det är så himla jobbigt, haha! Har verkligen ingen lust att blogga, och vad ska jag blogga om? Vad jag gör på dagarna? Men det får ni väl ta reda på själv jäkla latmaskar! ;) Men jaja, som ni vill. Då ska jag uppdatera ett riktigt tråkigt inlägg hära då. Och ni måste läsa allt! Mohaha
Igår var jag på uh, var med.. massa olika folk, träffade Matilda! <3 Som jag förövrigt inte träffat på jättelänge.. Har ju saknat min älskling. Och sen där vid halv 10 så började jag bli smått irriterad på alla som höll på och leva om, fan va störande.. Så blev jag asigt trött också, så la mig på en soffa och somnade lite då och då haha. Och Oskar som var så gullig och bredde om mig och allt, naaaw! ;)
Sen där vid 11 så for jag ju hem, var trött nå in i h*lv*tt*. Sen mitt i allt när jag sitter och ser på tv och halvsover, så får jag ett sms där det står "Ring mig /*****"! Så då ringde jag h*n, och där vid klockan 1 på natten så kom h*n till mig. Vi såg någon film, House of Wax, eller vi såg bara ca 30min av den. Sen gick vi och la oss, och h*n lyckades kleta fast toyet i tröjan så det blev värsta långa strängen mellan tröjorna h*n hade på sig, haha det var så fult! Alltså h*n trodde h*n hade kastat toyet, men det hade väl fastnat i h*ns hand eller nåt, så hade h*n kliat sig i nacken och så hade toyet fastnat i båda tröjorna.. Haha, ojojoj! ;) Så dålig kan verkligen bara h*n vara.
Men ska jag vara ärlig så var jag verkligen glad över att vakna upp vid h*ns sida. Jag tror fan jag har saknat h*n**.. Det känns dock inget bra alls att h*n inte kommer ihåg något från igårkväll.. Men jag hoppas iallafall det betydde något. Ska jag vara ärlig så gjorde det det för mig.. Jaja, ska sluta vara emotionell nu, haha så lame!

Och just nu sitter jag och pratar i telefon med Fanny. Fast jag pratar ingenting, hon babblar och babblar men jag sitter ju och skriver här så är knappast social.. (a) Så jag ska ner på busstation och möta henne om typ 20 min, så får vi se vad vi ska hitta på =)




Jag och Frida T


Frida


Matilda (
blondie) och jag (brownie)


Kom sist.. men vann ändå!

Kom nyss hem, har varit på skoljoggen. Fett jobbigt!
Vi var tvungen att gå 1 mil.. Ååh, önskade nästan att jag aldrig farit dit. Det tog då alltså 2h att gå. Och jag som hade tänkt komma sist i mål.. men nejdå! Kom näst näst sist. Fan. Men jag kom sist av alla 8or iaf ;) Hoppas Marie blir sur, hahaha. Hon som alltid tror att hon & hennes klass är bäst. Ja klart våran klass är bäst men fan inte hon! ;) eagd. Men jag kom faktist i mål kl 13:37, tro det eller ej! Så nog fasiken kan man säga att jag vann! ;) Nu ska jag iallafall duscha, för känner mig och ser ut som ett enda stort paket med flott.. Men jag kommer ha det vääldigt stressigt, såhär ser min dag ut:

 Duscha
 Fixa mig
 Ansiktsbehandlig på hår&naglar (16:00)
 Äta middag
 Fixa om mig
 Uh (senast 19:00)

Och det lär faktist ta ett tag..! Så måste nog börja nu, annars hinner jag aldrig!


På skolan

Sitter nu på skolan, har livskunskap, det suger! Vi ska prata om våra problem.. Haha, som att jag ska börja säga alla mina problem till alla hära, särskilt till lärarn haha? That's not gonna happen kan jag ju säga! Och nu ska vi lyssna på nån konstig bok av Christina Wahldén. Den handlar om en kille som blir våldtagen av sin moster, och boken är ganska så jäkla detaljerad..? Usch, spyr ju nästan =S Och idag ska jag vara med Minna, 3-vligt! ;) Nu sitter alla och ritar av varann utan att kolla på pappret, haha tjorvigt.. Förutom Isak och Philip som är emo, hahahha. Ååh, nu börjar boken.. Blä.

Senil på förtid

Men gud, har ju helt glömt bort att blogga idag =O
Men orkar inte nu, det blir ändå inge kul för har råkats slarva bort usb-kabeln till mobilen, hehehe. Så ni får bilder imorgon eller nåt, när jag har hittat kabeln. Och nu börjar idol så blir nog att se det!


Sol sol sol

Nu far jag och solar, ciao!

Killar.. *suck*

Kom nyss hem från skolan. Fick gå helt ensam, dissat.
Nu sitter jag här och fixar en mixpod som jag senare ska försöka ladda upp på bloggen någerst.. Och snart ska jag äta, potatis ;) Jag har bestämt mig att inte köra på heltidsdiet, haha för det kommer jag aldrig klara. Men jag ska äta potatis varje gång jag äter, förutom på skollunchen. Det ska jag nog klara! Har faktist bara ätit två plättar idag, och ett glas mjölk. Och jag är inte ens hungrig nu, haha. Bra!

Och faasiken vad det är tjorv på skolan just nu. Och såklart måste jag lösa det, kan ju inte se en av mina vänner bli nitad direkt. Men jag förstår mig inte på killar, måste dom lösa allt genom att slåss? Alltså, det är väl bara att prata? Fast enligt dom är man väl bög då.. Aja, killar förblir väl killar antar jag. Så ska iallafall ner på stan sen och prata lite vett med _____ . Tror jag då, om jag ids. Annars får det väl bli på skolan imorn ellernå. Jaja, det blir nog bra vilket som. Eller det blir inte nog bra, det kommer att bli bra, det vet jag ;)


Fighting

Kom precis hem från Olivia!
När jag kom dit så rensade jag kameran på ca 200 bilder tror jag det var, bilder på knän, tandborstar, strumpor, modem m.m.. Och så en massa på Frida, haha förlåt men alla bilder var ändå suddiga, så ja. Så satt vi och såg One Tree Hill (som faktist var ganska bra) och sen såg vi Priveledge (stavning?) och hade det allmänt roligt till mina gamla bilder, haha. Och Minna såg någon film, The Notebook, och hon tyckte att det påminde om mig och *e**e*! Haha! Så.. Enligt den filmen (och Minna) så kommer jag och *e**e* träffas igen om 5 år och göra barnförbjudna grejer och bli tillsammans, hahaha! Jag kan ju som säga att; that's not going to happen! Eller vem vet? ;) Hahahah nä jag skoja. Någe sånt blir det då iiinte.

Sen gick vi iallafall upp till Sandras rum och såg Fighting, en film med snyggingen Channing Tatum. Den handlar om en kille som är jättefattig, typ luffare, som en dag träffar en man som får hans liv att vända. Den här mannen märker att Shaw (Channing Tatum) är väldigt bra på att slåss, så han erbjuder honom jobb som friboxare. Shaw får då slåss mot andra friboxare och tjänar då väldigt mycket pengar på det. Och såklart så träffar Shaw ju en tjej som han börjar gilla jättemycket. Men det blir väldigt tjorvigt i slutet, tänker dock inte avslöja vad som händer, jag menar ni får väl ta och se filmen ;) Men jag varnar er; var INTE trött om ni ska se den här filmen! Man måste vara väldigt skärpt för att hänga med vad som händer i slutet. Men den var faktist väldigt bra! Bättre än vad den lät här iaf, haha förlåt men jag är inte så bra på att förklara.. Men den får 4/5 toasts ;)




 


Drar nu

Nu sticker jag till Olivia! Jag, hon och Minna ska se filmen "Fighting",
tror jag den hette iaf. Vi hörs kanske sen!


Kan andra bloggar så kan jag!

SENASTE:
1. Dryck:
multivitamin <3
2. Telefonsamtalet: fanny lampinen
3. SMS: haha ingen aning, min cepemobil har ju SLUT BATTERI damp
4. Sång du lyssnade på: fall to pieces - avril lavigne
5. Gången du grät: ingen aning, länge sen

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET? (ooh killar kolla här! ;) haha)
6. Läppar eller ögon:
läppar
7. Kramar eller pussar: båda
8. Kortare eller längre: längre, kortare går inte.
9. Yngre eller äldre: helst äldre
10. Romantisk eller spontan: romantisk <3
11. Snygg mage eller snygga armar: snygga armar
12. Tatueringar eller piercingar: hål i örat, det gillar vi ;)
13. Känslig eller inte:
beror på hur det menas
14. Ragg eller förhållande: förhållande
15. Bråkstake eller tveksam: hellre att han bråkar med andra än att han tvekar med mig. haha, usch va egoistiskt det lät! Men efter O är jag ganska less på att vänta, som ni säkert förstår..

HAR DU NÅGONSIN:
16. Kysst en främling:
nja, främling & främling.. ;p
17. Gjort något sjukt spontant:
vad är spontant?
18. Tappat glasögon eller linser: nej
19. Haft sex på första dejten: nej
20. Krossat någons hjärta: ja
21. Har någon krossat ditt hjärta: jao
22. Har du blivit arresterad: nej, i'm a good girl ;) haha
23. Dissat någon: jo
24. Gråtit när någon dött: jao
25. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): nej, är 100% hetero! ;p

SVARA ÄRLIGT:
26. Haft mer än en pojkvän på samma gång:
haha wtf? nej?
27. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja, älskar man någon nog mycket så.
28. Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner & musik <3
29. Att posta det här är 100% sanning: ja


Btw, min mamma är väldigt kritiskt till min idé om potatisdieten. Men det skiter jag i, har jag bestämt mig så har jag. Så jag lär väl bli nästa Mrs.Potatohead eller nåt, haha ;)


Potatisdiet

Japp, konstigt låter det, men det är sant! Jag har bestämt mig för att prova på en potatisdiet, i kanske en vecka eller så. Ska börja imorgon. För potatis är ju väldigt nyttigt, och det är en av de godaste sakerna jag vet! (varför har jag inte tänkt på det här tidigare?!) Så nu blir det att äta en sista måltid ikväll och det blir tacos, sen ska jag endast äta potatis i en vecka. Och ska försöka hålla mig till att dricka vatten eller iaf mjölk. Så ska vi se om jag blir nå smalare! ;)





Konfirmation + intressanta grejer

Imorse skulle jag ju på konfirmation (gudstjänst) kl kvart i 11, men vaknade halv så var inte klar förän 10 över 11.. Haha, så det var aaaaaaaningen pinsamt när jag skulle gå in i kyrkan när alla satt och lyssnade på prästen =$ aja, shit happens! Och Minna var så elak, tyckte jag var trög.. Bara för att det tog bokstavligen 20 minuter för mig att förstå vad hon menade med en grej hon skrev.
Så himla kränkande! =O
Efter konfan for jag till Olivia, och nu är vi här uppe i Sandras rum och gör inte så mycket. Vi såg nyss en väldigt intressant grej, nämligen en liten damtuss ellernå.. Söt var den, haha! Den flög runt i sisådär halva rummet, upp, ner, åt vänster och åt höger, helt galet! Nu har den dock farit bort, tyvärr. Hahaha.

Jag ska förresten kirra nytt memory stick till min kamera och börja FOTA FOTA FOTA! För jag måste erkänna att min blogg är väääldigt tråkig just nu. Förlåt för det, ska bättra mig jag lovar ;)

Uh

Sitter nu på uh, fast det händer ingenting, alla är jättetråkiga. Och jag är inte på härjhumör.. tyvärr!
Men tidigare idag var jag iallafall på min FÖRSTA konfa! ;) Och det gick bra, var bara två timmar sen.. Hehe. Eller tre blev det egentligen.. (a) Men där fick vi dela upp oss i grupper och göra olika stationer. Musik, nå lekar osv och en där man berättade vem man var osv. Det var inte så värst kul.. Sen for jag hem och fixade mig, för var verkligen inte fixad på konfan, haha usch!
Sen drog jag ner till busstationen och hämtade Fanny och nu sitter vi här på uh och det är tråååk. Skriver mer sen och laddar kanske upp nån bild då också =)

Fredagsmys!

Kom hem från skolan för ett tag sen, är med Fanny min honey ;) hon ska sova här. Och ikväll blir det fredagsmys på uh, det gillas!

Jag har absolut ingenting att skriva tyvärr. Men får väl uppdatera senare nån gång


200kr, yes!

Har ju fått påfyllt mobilen nu, så nu kommer jag kunna blogga härifrån också :-) just nu ligger jag i min otroligt sköna ikeasäng och lyssnar på musik, ska nog snart sova. Lyssnar på håkan hellströms "jag hatar att jag älskar dig", åh vad jag älskar den låten! Men nu ska jag läsa lite och sen sova, ni får lite bilder från uh imorn :-) godnatt!

Bästa låten!

Haha, finns seriöst ingen bättre låt! Vet iaf att killarna i min klass kommer älska den ;) hahaha

Nu: dusch
Sen: fix
Ikväll: UH!




PS. Du som brukar kommentera ganska mycket här på min blogg, Hanna, jag är väldigt nyfiken på vem du är! Mest med tanke på att du vet så bra vem jag är, och jag har ingen aning om vem du är! Så berätta gärna det, skulle vara jättekul =)
Även jättekul att du älskar min blogg förresten, det är verkligen såna som dig som får en att fortsätta =)

Videoblogg

Från stan igår, en vanlig dag i vårat liv.. haha
Och klaga inte på att jag ser helt sär ut, haha, så går det när man vart ute och cyklat i ren storm ;)


Anger management

Kom precis hem från skolan, och nu ska jag ladda ner anger management och se den, det kan jag lätt behöva för jag är då inte glad nu precis!! Jag är så jävla sur att det inte går att bli surare. Och jag är inte sur över nått särskilt, bara på exakt och precis allt och alla. Pms? Ohjaaa. Och det gör det ju inte bättre att endel personer verkligen går en på nerverna lite sådär extra mycket heller. Men istället för att börja skrika på folk är det väl lika bra att gå och avreagera sig här istället.. Man undviker bråk osv vilket jag tror kan vara ganska smart. På tal om bråk, haha.. Blablabla har ju lalala, och nu hahaha och så.. Haha, ojoj ;) Jag tänker tyvääärr inte säga vad eller vem det handlar om, men stort är det! Hahaa, helt galet. Men men.

Senare ska jag iallafall pallra mig till uh och vara där.. Om jag ids vill säga. Var helt taggad idag på skolan men nu känner jag absolut ingen lust längre! Kan bero på ilskan som sitter och gnager inom mig. Och bara för att jag är så jäkla sur, ja då ska ju såklart allt dåligt hända? -.- blablabla. Sånt som man inte ska nämna för hela Sverige. Och vattnet är av så jag kan inte duscha, inte förän sen.. Och så skulle jag ju ladda ner filmen nyss, (anger management) MEN TANKAFETT.COM ÄR JU TYDLIGEN BLOCKAT PÅ DEN HÄR DATORN?! HUR KAN NÅN VARA SÅ JÄKLA IDIOTISK SÅ ATT DEN BLOCKAR TANKAFETT?!?!?!? AAARGH! Och storbloggarna är också blockerade, men gud vad fan är det för jäkla jubelidiot som har hållit på med den här datorn?!

Bara dator innan snön kommer? No way!

Har inte uppdaterat för det enda jag gjort på datorn idag är att stoppa på musik på spotify medans vi fixade oss, och så loggade jag in på fejjan så att Frida skulle få skörda åt mig, haha. Jaa, sen drog vi då ut, haha, tre pers på en cykel. Och jag cyklade, starka benmuskler, ohyeah! ;) Fast vi ska nog inte börja prata om hur det gick.. Hehe. Så har vi varit på stan, flottat lite på fra oså. Haha. Jag vet faktist inte vad annat vi har gjort? Varit med massa cykelpöjks, sen for Fanny hem och då var vi med jh. Sen gick vi till coop och såg fotboll, haha. Det suger!! :) men men!
Sen kom Chobbo dit och halvt dödade mig, bara för att jag råkades ta med hans mobil hem från skolan, haha.. Och så sa han att jag hade raderat någon låt, som jag inte ens vet vad det var? Äjja. Så kan det gå, men jag lovar dig, jag har inte raderat nåt! Skickade däremot lite bilder.. mohaha ;)


Jag och Frida =) Haha, vi gick runt med "festis" lappar på kinden om ni undrar ;)


Fanny, rrauwr


Och jaaa, Sara, nu ska jag skriva lite om dig ;) för du är ju så superduper frän för att du hostar 'fjortis' åt mig, åååh gud vad jag ser upp till dig alltså! :D:D::DD stark ironi

Hahha. Nu ska jag iallafall se om det är nåt bra på tv. Ni får ha'de!

Ont om tid

Måste snabba mig, har en halvtimme på mig att fixa håret, sminka mig, städa rummet och dra ner till busstation.. Kommer jag hinna? Haha klart jag kommer! ;) eller så inte.. Men ska iallafall möta Fanny där och sen vara med hon, pusspådet!

Och det var ju någon som bad om mer bilder på mig..? Aja, har inte fotat mig så mycket på sista tiden..? Haha. Så tog en nu när jag kom hem, äcklig efter skolan, flottig ja nivet. Ofixat hår, ja hela köret.. Är ju svarthårig nu förresten, love it!


Ser även ut som att jag skelar på bilden? HAHAHAHAHAHAHA
.. jag gör inte det, haha ja lovar


HK - yes i am pro

Denna gången var jag med Josse


Bäst på att fräsa lök? Ohja! Lärarn; "perfekt! MVG!"


Och så i med massa potatis, buljong och röra om


Desserten, hade nog varit jättegod om inte en viss CHRISTOFFER HENRIKSSON I 9C hade satt salt i sockret! Jävla apskaft, jag kommer plocka dig! Haha ;)


Och sist men inte minst.. resultatet! Soppan ser nåjävulskt äcklig ut, men den var riktigt god faktist! Iallafall min.. (a)


Dagens "outfit"

Looooooodis! ;) Det gillar vi


Rubrik

Nu - äta! (haha, ja jag lurade er lite där tidigare, jag lagade faktist maten igår)
Sen -
töre till sötfanny! =) <3

Lagade nyss mat (Y)

Jag stekte köttbullar, och så kokade jag ris till, och tänkte att det skulle va gott att blanda lite nudlar med riset =)






Visst ser det gott ut? ;) Hahaha, jag kan tala om att det smakade skit.. Eller köttbullarna var goda, så fick koka makaroner till det sen, hahah. Epic fail, tyvärr!


Igårkväll

Ja, jag är fortfarande sjuk, men vi kan säga såhär; det skiter jag fullständigt i! Ska en liten förkyldning (eller svininfluensan) få hindra mig från att fara ut en lördagskväll? Ehm haha, nej! Så där vid 9 igår började jag fixa mig, för att kl 10 fara och möta upp Minna och Bette på uh. Så for vi på draggen och köpte toy, choklad osv, haha mums. Och jag gnuggade på Minna och kramade henne lite extra, bara för att förhoppnings smitta henne, hihi! Sen så drack vi lite läskeblask ;) Eller jag, haha. Sen så drog vi till uh igen, folket verkar alltid glada att se mig där! =) Och så var vi där ett tag men det var ju som iiiinte kul.. Sen skulle jag gå och fixa mig lite på toan, men nej det gick ju inte? Jag lovar att hela uh stod utanför toan!? Det var då alltså en kille (nämner inga namn) som hade spytt och däckat på toan! Så lite senare kom då polisen dit och skulle hämta han. Asså fyfan hur han såg ut när han gick till polisbilen, gud jag tyckte ju nästan synd om han. Och allt folk stod ju och glodde på honom när han fick gå in i polisbilen. Sen kom iaf hans mamma och hämtade upp han. Skulle inte velat vara i hans skor när han kom hem... =O Sen så var klockan halv 12, dags för mig att fara hem tyvärr. Så då fick jag åka med Chobbo, lalala :) Väl hemma så såg jag Saw, usch va den är läskig! Sen somnade jag i soffan, med smink och allt, mys.. Inte


Och nu kom mamma precis hit med 200 kr, jag ska nämligen på coop och köpa hårfärg och skyddspray! Så senare blir det nog att fara till Nyborg, och vara med min älskade Matilda <3 Saknar faktist henne! Och då ska hon färga mitt hår, och så får vi väl se vad som händer sen. Men nu ska jag logga in på fejjan, tjohejs!


Fortfarande sjuk =(

Oj, jag har helt glömt bort att blogga idag! Men det har ändå inte hänt nåt intressant, jag har bara duschat, suttit vid datorn och ätit. Köttbullar och mos, muuuuuums! ;)
Ni måste förresten bara kolla på den här videon, såg den på YouTube. Den här tjejen är extremt duktig på att sjunga, och låten är ju också en av mina favoriter, så en stor HISS på det här! =)


Lady GaGa pratar svenska!

Vi alla älskar ju Lady Gaga, eller hur? Jag menar, jag vet då inte en enda dålig låt med henne! ;) Iallafall, och vi älskar ju svenska, för vi är ju från sverige, ellerhur? Ja, klart vi gör! Så, vad kan då vara bättre än det här? ;) Se Lady Gaga's gulliga försök att prata svenska! Fast jag tycker faktist hon gör det ganska bra =)


Mediciner - i hate it..

Det värsta med när man är sjuk är ju att man måste ta massa mediciner och grejer.. Så nu har jag tagit otrivin, ett nässpray som löser upp nästäppan och även hindrar det från att rinna, och så har jag suttit och sugit på en muccoangin den senaste kvarten. Och det äckliga är, att muccoangin gör så att munnen & halsen domnar bort! Det är helt wierd.. Aja, jag har ju inte lika ont längre iaf.


Otrivin & en muccoangin, som smakar mint ända tills man inte känner nåt längre

Men jag börjar ärligt talat fundera på om jag har svininfluensan.. För nu har jag börjat få ont i musklerna också.. Det här verkar iiinte bra..

Dagens

Humör: ingenting?
Plus: socialt folk, (adda msn [email protected])
Minus: förkyld =(
Kläder: gråa mjukisbrallor + grå stor grönalund-tröja
Frisyr: ofixat
Låt: ingen faktist
Planer: äta? haha
Dagens drog: te
Dagens måste: ÄTA KRÄÄM!
Önskan idag: att bli frisk! =/

Sjuk!

Ohno, det som verkligen inte fick hända har hänt! Jag är sjuk.. Det är nog mest troligt för att jag hela tiden gick runt och sa "jag är den enda som inte ska bli sjuk", så mm här är mitt straff.. Jag tror det kan bero på att jag gick till uh / draggen igår, för det var jäkligt kallt! Sen kanske inte det var så mycket bättre att jag pratade i tel med 'mr.X' jättelänge på kvällen istf att sova.. Och så smsade jag ju med hans kompis (som är typ 24, herregud?) också, ännu längre! Och man blir ju lättare sjuk om man inte sover nog. Så jao, nu ska jag tillbringa hela dagen framför datorn, spela sims 3 & farm och äta kräm. Någon som har nåt bra tips mot när det svider i halsen?


Och det här är då jag just nu, sitter i mitt rum framför datorn i världens största mjukiströja, love <3 Och jag kommer nog förmodligen tillbringa resten av min dag såhär.. Och mobilen plingar uti ett, kommer säkert fortsätta göra det resten av dagen också


I brist på annat

We all love Amir, and we all love FaceBook! (and some of you love me, tihi ;) ) Så vad kan vara bättre än det här..!?


Dagens horoskop!

Så här såg då dagens horoskop ut för mig! Stämde väl till viss del. Iallafall det jag förstod..?



Vill ni att jag ska börja ladda upp alla horoskop dagligen? Tyck till!

Agression?

Nu ska jag ta och uppdatera lite, eftersom att jag antar att ni är less att kolla på mitt recept varje gång ni kollar in här! Jag har iallafall varit på skolan idag, var lodis som fan men vem bryr sig? Det är ju bara skolan, inte så viktigt hur man klär sig egentligen. För så vitt jag vet är skolan till för att man ska lära sig saker (ja, och träffa kompisarna då) och inte för att gå modevisning etc.? Så, nej, jag bryr mig inte. Tar på mig det jag känner för på morron, så får det bli det.

Dagen började bra, var taggad nå inni h*lv*te så tänkte att äh what tha heck, jag är med på idrotten! Så jag hoppade höjdhopp, 1.05m. Stolt förfasiken! ;) Bra för att vara jag haha. Sen gick väl dagen rätt så bra, ända nu tills sist på dan då jag blev så jävla sur av massa olika anledningar. Jag blir så sjukt irriterad på alla omogna jävla killar i 8an ?! Seriöst, jag trodde dom skulle ha växt upp under sommarlovet? Men nähädu, så är inte fallet. Verkligen inte. För är man så omogen att man tex. slår en tjej, eller kommer och visslar med papper i örat så att man tappar hörseln i en timma, då kan man skatta sig som barn och det lär nog ta väldigt, vääääldigt lång tid innan man växer upp.

Iallafall, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske blir att vara med en viss person? ;) Om han nu skulle svara nån gång vill säga. Annars kanske det blir uh om det är nå roligt folk där.. Eller så ska jag äta tacos hos Minna! (L) Vi får väl se hur det blir, men nog hittar jag väl på nåt alltid =)

Och nu ska jag ta och spela lite FarmVille, som förövrigt har blivit värsta poppis här i Kalix haha!


Recept


Chefmaster ;)

Kom nyss hem från skolan, är mätt som f*n för vi hade HK sist på dan! Och jag var med Linn, och jaa vi var ju lätt bäst såklart ;) Vi gjorde varsin sallad, och så gjorde jag vitlöksdipp till. Nu väntar jag på att pappa ska sluta jobbet klockan 17, så ska jag äta middag och sen får vi se vad som händer.. Har ju mina hemliga små planer som jag hoppas ska hända, (som ni aldrig lär få veta, mohaha feel the pain! ;) ) men vi får se hur det blir med det. Om personen ifråga nån gång skulle logga in på msn!! För har slut pengar på mobilen och han har inte heller varken pengar eller sms, såå.. Jao ;)


Dom här ingredienserna började vi med.. (+ 1 ägg)


.. och såhär blev resultaten! Linn's till vänster och min till höger


Nya kläder!


Mjukisdressen
Haha jag ser ut som värsta fettot dära, men de skyller vi på camen!


Stickad kofta & svarta jeans från Gina Tricot, (dagens outfit)


Och även den här är från Gina Tricot


Köpte även en stickad vit mössa, och stickade vita benvärmare. Och ett par örhängen, sen blev det inget mer.. =(


RSS 2.0