Shopping in my heart!

Kom nyss hem från Grytnäs, cyklade dit och var med Matilda ett tag, älskliiiingen vetni! ;) Nu så äter jag hårdbrömackor med leverpastej och smörgåsgurka, mmmmh gott ärde. Och imorgon blir det luleå med mamma, ellerja mammas plånbok ;).. tagga shoppa shoppa shoppa! Jag vet redan vad jag ska ha. Jag ska kolla efter svarta/mörka jeansleggings eller vanliga tajta jeans, så ska jag ha stora randiga tröjor, och någon stickad tröja också. Så ska jag nog leta efter någon jacka också, men jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter? Tror att det ska bli någon stor röd med pälskrage.. Eller är det typ so last year, haha? Jajja, vi får väl se hur de blir.

Surfade runt lite på Gina Tricot's hemsida, hittade lite saker som jag inte skulle tacka nej till! ;)


Billigt och bra! Om sakerna finns i affären imr blir det troligen att köpa dethär. Koftan är ett måste!



Ny design!

Har precis suttit i ca 1h och fixat ny design, och nöjd som fan blev jag! =D Fast den är ännu inte heeelt klar, det ska in en bild på mig där också. Men nu börjar det lukta middag, så ska gå och äta. Ciao!

Skriver senare


UH kanske inte är så dåligt iallafall..?

     
Jag kom precis hem från uh. Har varit där med mestadels sötnosen Fanny och så med Chobbo! =) Och Matilda, men hon for hem typ direkt.. Men iallafall, När jag kom dit så satt jag lösnaglar, haha och herregud vad det var folk som kolla på! Det tog ca en timme att få på alla ellernå haha. Och så satt Nung fast en på Chobbo också, men han slet av den såfort han kommit på hur man gör det.. =( Sen så var de nå idioter som höll på att skriva och ringa till Fanny, haha typ Marcus Wikström och dom *suck*. Så for vi på äventyrsfärd till draggen för att kolla om de var dom, men vi såg ingen. Jag fick däremot prova köra Chobbos vespa, ohohhoo vad stolt jag är! ;) Och jag är fan bra på att köra. Ärligt talat.. dålig är jag ju inte ialf! =) Sen så har vi sett Date Movie, och sen blev klockan 11 och då stänger det ju så då var alla tvungen att fara hem..
Och när jag var utanför mitt hus så träffade jag Simpe Berlin och Herpis, tihihi =D Dom ville att jag skulle va ute med dom ett tag men ICKE, jag var ju tvungen att fa in och blogga! =) Hahahah. Vad gör man inte för er läsare? Det känns nästan som att jag har en storblogg, även fast jag inte har det.. Men men, man måste ha rätt inställning you know! Ja men och så ska jag ju göra ansiktsmask sen, oooh va skönt det ska bli.


Christoffers manikyr! ;)


Word

Drar väl till uh nu för dom kan ju inte sluta tjata att jag ska komma dit.. Ciao!

I keep bleeding love..

Igår var jag ju hos Minna, och vi gjorde inte sådär jättemkt. Stan, sen varit hemma hos hon och jag och Bette såg The Grudge 3, så kollade vi lite på Sandra Malmström's bdb också hahaha. Hela hon är ju fan bara ett stort skämt, oh så kul det var ;) Sen kollade jag klart på filmen ensam, eller klart och klart.. Såg inte hela för kl 12 var jag tvungen att fara hem. Skönt som fan var det, höll på att somna därborta. Så när jag kom hem så gick jag direkt och tvättade bort sminket och la mig i sängen och skulle börja läsa, men det gick inte, ögonen bara stängdes.. Så då somnade jag. Så 12h senare så vaknade jag, och då passade jag på att läsa lite. Boken jag läser heter "En plats de kallar Lyckan", och hittils verkar den då vara ganska bra iaf! Det är nån sånhära bok jag är tvungen att läsa, vilket känns lite jobbigt.. menmen, vill man ha bra betyg i skolan så får man väl anstränga sig lite. Sen idag så har jag bara suttit vid datorn vilket känns SKÖNT! Funderar på om jag ska idas fara på uh ikväll.. Men det tror jag inte, haha. Ska nog göra ansiktsmask, lösnaglar, kanske ögonfransförlängning? ;) osv. En riktig spa-kväll, vilket jag veeerkligen skulle behöva!
Men nu ska jag fortsätta spela facebook-spel, hahaha. I'm a g33k and i'm proud of it.

Och jag haaaaataar det här!! För jag är kär. Eller ärligt talat så vet jag inte om jag är kär i personen i fråga? För ibland så tror jag ärligt talat att jag bara är kär i själva kärleken, eller hur man nu ska säga.. Frågan är - går det? Och isåfall, hur vet jag vem jag är kär i?! Ibland är det inte så rrawr att vara lejon trotsallt..


Utgång




Fredagsmys!

Nu är det äntligen fredag! Kvällen ska spenderas hos Minna, med massa trevligt folk! =) Så jag ska ta en dusch snart, och sen fixa mig och så drar jag till stan.

Idag har seriöst allt gått fel.. Först försover jag mig så vaknade kl 07:40, for till skolan en sisådär 10 över åtta. Sen så var jag tvungen att få en ny mattebok och så, för hade ju min inlåst i Fridas skåp. Sen när jag väl har med mig låset, ja då har Philip tagit mitt skåp! För att hans var så dåligt, haha och så förväntar han mig att jag ska ta det ist? Pfft vilket skämt. Sen så immar vänstra ögat igen, så nu ser jag suddigt med det. Och under hela elevens val var ögonen helt röda och sved lite till och från. Så på engelskan, ja då vände jag mig om och såg bokstavligt talat stjärnor! Det flög som in stjärnor från "kanterna av bilden man ser", nivet allting ;p As-läskigt fan.. Sen är det säkert massa mer som jag inte kommer ihåg nu. Vill inte komma ihåg heller, haha.

Men sen fick jag tillbaks mitt kära skåp! =) nr 217 på hyllan, mohahah gå och lämna en hälsning vetja ;) Haha förresten, när jag och Frida t var och åt idag.. Ja då satt vi ju med Kim, Isak och dom. Så höll dom på att äckla sig (vi åt pastasås) och sa typ "den där maten är begagnad. Mattanterna har ätit maten, spytt upp den och stekt ny ;)" och jag satt där och äcklades som fan.. Så sa Kim "Har du problem att äta, linda? =)" jag sa såklart ja. Så (dum som han är) säger han "i en klass finns det minst två som skär sig och en som har ätstörningar ;)" hahahahah! Dom är så himla elaka med mig! Men men, jag tycker att dom INTE SKA TA TON, för ni vet ju att jag ändå nitar er ;)

Nu ska jag hoppa i duschen, uppdaterar kanske sen om jag får tag i en dator!



Dagens outfit!
Tröja Berlins 300 :-
Linne Hanséns 199 :-
Jeansleggings Vero Moda 249 :-

Dagens outfit + nyinköpt!

27 augusti
Tjena tjenare bloggen! Har inte kunnat skriva för har inte varit på datorn samt har inte haft något att skriva. Men var på gallerian nyss, fick vänta på Sarah i typ.. ja en miljard år MINST! Så var med Nung tills Sarah kom dit =) Sen for jag och Sarah på Berlins (tantaffär, jag vet .. men dom hade faktist en snygg tröja!) och jag köpte då en ny tröja, sen for jag hem och nu sitter jag här och det finns ingen som har tråkigare än jag! ;(


Dagens outfit, suddig bild jag vet, men men!



Köpt på Berlins, märket 'Soda', 300 :-

Njuter av sommarens sista dagar

Sitter nästan aldrig vid datorn nåmer, och när jag gör det orkar jag helt enkelt inte uppdatera =S sry för det! Har typ en "bloggtorka" nu eller vad man ska säga. Men tänker njuta av de sista sommardagarna, och inte spendera dom framför datorn!

Men för att jag inte bloggat på ett tag så ska ni i gengäld få världens roligaste parodi, serisöst, hahaha! Ni måste kolla hela! =D Och det är då en parodi på Amanda Ekholm aka. Amanda var det. "mm!"


Färga håret för.. 18 gången va?

Var nyss ute och kollade på en igelkottsbebis. ^^
Nu ska jag färga håret till mörkbrunt, är redan less på slingorna. Eller det passar inte till vintern oså. Hejdå! =D


Facebook

Idag får bli en riktig latdag. Aja, det kan ju faktist behövas, skolan börjar ju somsagt imorgon! Så idag har jag bara suttit vid datorn med mina älskade facebook-spel, som man blir helt beroende av. Och kl 20 ska jag skörda farmen, måste komma ihåg det!! Glömde bort det en gång och det var iiiiinte kul.. slösa så mkt pengar på döda plantor. Nej fyfan. Tacka vet jag färska jordgubbar! Spelen jag brukar spela är FarmVille, Mafia Wars och ibland YoVille, men det är inte så kul. Men nu har jag hittat ett till rätt så kul spel; Roller Coaster Kingdom! Ni borde verkligen testa dom spelen, haha sjukt kul när man har tråkigt kan jag lova.


Roller Coaster Kingdom


Mafia Wars


YoVille


FarmVille

Dom här spelen kanske inte ser så roliga ut, och visst dom kanske är lite barnsliga.. Men har ni nångång en sånhär slappar /slash/ tråk-dag så lovar jag er att ni blir nöjda! ;)


We all love Hello Kitty!

Jag har suttit och kollat på en hemsida med Hello Kitty grejer, och tänkte visa några av dom här!



   
Supersöt resväska, $280.00 = 1960 :-        Tuff skolväska, $62.00 = 434 :-


Laptop väska, $65.00 = 455 :-




  
Örhängen, $675.00 = 4725 :-                   Halsband $800.00 = 5600 :-





     
Nagelklippare
(chocolate kitty) $12.50 = 87.50 :-         Mobilsmycke $50.00 = 350 :-


    
Klocka $995.00 = 6965 :-                             Elgitarr $229.00 = 1603 :-

Jag hittade dom här grejerna på http://shop.saniro.com/ , visst är dom söta?! =)
Fast dom är nog tyvärr bara till för folk med Paris Hilton's plånbok.. Jag menar, örhängen för nästan 5000 kr? Fast i dom dyra grejerna så läste jag att det fanns 18K guld, och äkta rosa safirer, så inte undra på att dom är så dyra. Jaja, det är väl bara att vinna på lotto och sen kolla in hemsidan! =)


Sommaren med Göran (igen)

Kom precis hem från att ha varit och sett Sommaren med Göran igen, haha den är sjukt bra! Och jag älskar verkligen låten som spelas ett antal gånger i filmen.. "Where everybody goes.. Where everybody knows your name" eller något sånt. Den är bara så bra! Och får mig att tänkte på "mr.Hemlig".. Haha, när slutlåten kom (som jag nämnde nyss) så satt jag och Matilda och ba "åååh, han är så söt! ÅÅH! Jag vill ha han!" och tänkte på varsin kille, haha fyfan vad barnsliga vi är, men så är det väll när man är kär! För jag är sådär grymt kär nu tror jag, känns det som.. Skruvat. Aja, som sagt Lejon älskar med hjärtat och inte med hjärnan!

Efter bion tog jag och Matilda ett varv runt stan och sjöng glatt. Ända från valhall, dom spelade it's my life, så vi sjöng med "IT'S MY LIFE, IT'S NOW OR NEVER, I AIN'T GONNA LIVE FOREVER!!" Och såklart så var vi ju bäst ;) Så sjöng vi ända tills vi.. Ja, tills vi var utanför mig! Haha.

Och imorgon är det sista dagen av sommarlovet, SURT! Jag tycker att jag inte alls har hunnit med allt jag velat.. Men men, jag längtar ändå lite tills skolan börjar. Nog för att jag kommer vara tvungen att träffa personer som jag verkligen inte vill träffa, tillexempel "mr.Världens-största-idiot!" Men jag kommer ju även få träffa dom jag verkligen längtat efter! Vilket kommer bli skönt =) Och jag har en plan som kommer vara så himla bra. Mohahaha! Men den får ni inte veta.. Det svider, visst? ;) Nu ska jag fortsätta spela farmville & mafia wars på facebook, ha'de!



Bästa svenska komedin, lätt!

I <3 you

Måste bara skriva av mig!!

Jag är kär. Igen. Haha. Och jag älskar den här "ny-kär-känslan"! Har verkligen saknat den. När man helt och hållet SMÄLTER när man ser personen. Hur man bara vill vara i dens närhet. Men det är så sjukt, för jag känner inte personen nå bra, och vi umgås inte. Så jag fattar inte hur jag kan gilla honom så mycket!? Men han är så söt. Jag älskar allt med honom. Egentligen ser han inte sådär jättebra ut, det tyckte jag iallafall inte tidigare, men nu.. Ååh, det finns nästan ingen sötare! Och hans röst, ååh.. Fan vad jag älskar den. Och han är så lång! Iiiihh!
Men det är så sjukt, för han är inte precis snäll mot mig =S Men jag gillar han ändå. För jag kan bara tänka mig hur det skulle va att ha hans armar om mig, och ba stå där och kyssa han och så.. Haha, fan vad jag låter desperat nu! Men jag går ju inte runt och tänker och säger såhär hela tiden, men just nu känns det så. Och jag är ju trotsallt ett Lejon, och lejon är beroende av kärlek & att vara kär. Så jag kan bara inte inte vara kär. Det går inte. Jag måste alltid gilla någon, och just nu är det dig jag gillar! Men du vill nog inte ha mig.. Kan bero på att dina kompisar typ snackar skit om mig i think? Äh jag vet inte. Jag vill ha dig ändå ;)

Rubrik

Den här dagen har varit extremt tråkig, har bara suttit inne vid datorn och haft det tråkigt. Men har kollat på ginatricot, och tänkte beställa några linnen därifrån!


Så ser linnet ut, tänkte även beställa i ljusrosa! 129 :-

Nu ska jag snabba mig in i duschen, sen ska vi äta kinamat och sen ska jag på middag hos Matilda, haha! Och vi ska äta friterade bananer till efterrätt, muuuums! Tänker tyvärr inte lägga upp bild på det, för det ser ut jäkligt äckligt på bild.. men vi vet ju alla hur det smakar, mmmh =) Uppdaterar sen om jag har tid och lust, puss!

Bättre sent än aldrig

Ni har ju bett mig berätta om festen, så ja jag får väl ta och göra det då!

Det började med att jag och Matilda gjorde iordning, i typ.. flera timmar. Sen började det komma lite folk, men dom flesta var utanför, lite fail det blev men men. Så första två timmarna var det tråkigt as hell! Folk bara satt i sina gäng och pratade, och jag tänkte att "fan.. det här kommer vara sämsta festen nånsin!". Höjdpunkten under dom två timmarna var typ när jag och Elina och Matilda gick ner på dansgolvet och smällde alla ballonger. Ha-ha. Men sen när folk började smådricka lite, då blev det genast mycket roligare! =) Haha, roligaste där var lätt micke segerlund.. Hahaha säger jag bara. Jag lovar att han sprang runt med en skurmopp i säkert en halvtimme. Och jag och Nung dansade lite sådär småvilt som jag nämnde tidigare, men asså det hände som inte så mycket mer. Jag tror nog att jag tyckte det var tråkigare än vad andra tyckte. Iaf enligt vad jag har hört! Men det var för att jag hade så höga förväntningar, jag hade väntat mig en klar A+ fest, men det blev nog bara en B.. Haha, jaja, får väll klara mig med det. Folk var ju nöjda iaf. Fast det bästa på hela festen, om jag får säga det själv, var när jag skärde upp tårtan, och alla som var där stod runt mig och sjöng "ha den äran"! Haha, det var verkligen kul! =) Hade önskat att det var sån stämning hela tiden, men tyvärr.. Och så kom det några oinbjudna också, haha men dom ville vi inte ha där så det blev att våra mammor som satt på övervåningen (lol? Men till mitt försvar så var man faktist tvungen att ha någon vuxen där, annars fick man inte hyra!) fick skicka ut dom ;) Hahaha


Sexy Matilda innan festen, mjaou! ;)


Frida, Philip & Isak som syns sååå mycket *myt*


Tårtan innan festen, madeby me!
Kommer nu på att jag glömde grädden på kanten? Ooops!


Fast det gjorde nog inget, tårtan blev en succé och tog slut nästan direkt!


Sola kl 06:30? Hellyeah!

Som ni vet så har jag ju no-sleepat inatt, och det gick faktist rääättså bra för en gångs skull! Haha, kom på att jag skulle å duscha å sola på solkällan mitt i natten oxå. Så nu är det typ; check! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ätit "frukost". Och har ju snackat med chobbo ett tag (till 4) sen har rasse vart lite sisådär halvsocial till typ.. nån gång på morgonen! Och idag blir det nog att antingen fara till han, eller till matilda.. vet inte vem jag ska fara till =S aja, får väl bestämma mig sen då.




Har vart och solat, mohaha fick värsta randen ;)



Kläderna vart blöta när jag duschade, så köpte 7 min i solariumet åt dom med, haha..



Så kom jag hem och åt "frukost", hårdbröd med vilt-ost & skinka = mums!
Och så någon slags youghurt, och en vitamin dricka, me love

No-sleep

Inatt blir det no-sleep med chobbo och rasmus i tel! =)

Slut. (föralltid?)

Alla pratar om dig. "Vart har du *****?", "vad gör ***** idag då?", "varför är du inte med *****?", "men hur går det med ***** då!?".. Kan ni sluta tjata!? Kan ni inte fatta att jag blir så himla less? Jag försöker glömma bort hur underbar han var i början, för att sen gå bakom min rygg, som så många andra bara för att jag är just JAG (men det är en annan historia) och det handlar inte om någon tjej, okej? Men det går ju inte när ni håller på att tjata om honom hela tiden! Och om ni undrar, nej, jag är inte kär i honom mer. Ja, jag gillar någon annan. Jag vet inte om jag har någon chans på han, men vem fan bryr sig? Jag gillar han ändå. Han är söt! Även på insidan. Eller var.. Jaja, det är också en annan historia. Men det jag försöker säga är - det är slut. För all tid. (hoppas jag) Så snälla, gör mig en tjänst och sluta tjata om honom. För ni lär alltid få samma svar; vet inte, bryr mig inte. Nu ska jag gå och ta en cola. Vi måste verkligen bli av med dom

Creepy..?

Nu sitter jag här med mina favoritkillar, love på det! Men det är läskigt.. Folk som spionerar, och mystiska blixtrar.. Men jag behöver inte vara rädd. För händer något mig när jag är med dom så vet jag att dom skyddar mig ;)

Tv-dag

Tjobre, idag har jag inte gjort annat än sovit typ, haha! Och ni får inga bilder nu heller, för är på mobilen nu också. Orkar inte sätta mig vid datorn, för då skymmer jag tvn för dom som kollar, huhu. Är med Chobbo, Matilda och Lufen =) fast nu for killarna ut. Och det ska jag och Matilda också snart, vi ska nog sola tror jag! Jag ska fan va brun, även om det knappt är sommar mer. Haha, min text på tvn har fastnat på 'vi ska inte skämma ut oss!' så jäkla kul på reklamerna, haha ;)

Festen

Festen gick faktist väldigt bra! Även fast det var helt segt dom första två timmarna, haha.. Men en liten grej blev besviken över =/ men men, det kommer mer chanser! =) Det bästa tyckte jag var när jag skärde upp tårtan, haha. Alla bara stod och sjöng för mig, även folk jag knappt visste vem det var, haha sånt gillar vi! Och jag och Nung dansade vilt som vanligt ;) haha. Men jag var inge bra idag, tror jag mest såg ut som en stel pinne eller en tant med ryggbråck (?) eller nåt, haha, men det beror ju på att man inte har lika bra självförtroende och inte vågar lika mycket när man är nykter. Men men! Kan tyvärr inte ladda upp bilder från kvällen, det går inte när jag mobilbloggar.. Måste fixa det. Fast tog bara en bild typ, haha, men annat folk har ju fotat så får väl sno av dom ;) Men nu ska jag fortsätta smsa, puss

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, för måste upp tidigt imorgon.. Ska ju fixa till festen som börjar klockan halv 7, och vi har mycket att göra! Jag hinner nog inte uppdatera på hela dagen. Men jag lovar er bilder från festen så fort jag får tag på en dator! Puss =)

"Anonym" stolt nu?



Hej, "Anonym"! Nu ska jag tillägna ett heeeelt inlägg bara åt dig. För det första vill jag bara säga att du inte är särskilt smart, vem fan bryr sig om du kallar dig "Anonym"? Om du inte har märkt det så står det en liten text där nere; IP: 81.224.254.125. Alltså DITT ip-nummer. Så fort jag har tid (och när jag har lärt mig hur man gör, haha) så ska jag kolla upp vem du är, men vi kan låta dig kommentera lite till. Haha.

Nå nu tänker jag svara lite på det du har skrivit. (du är inte speciellt smart, så himla många brister i det du skriver)

1. vill inte att du ska skriva överhuvudtaget. folk som har egna liv vill inte veta vad en jävla fjårtis har för sig!!!!
Svar: Jaha? Men har inte du ditt eget liv då? För med tanke på att jag får kommentarer av dig dagligen, då sitter väl du antagligen och läser min blogg dagligen? Alltså verkar det ju som att min blogg är ditt liv. Så med andra ord, skulle jag sluta skriva i min blogg, då skulle du inte ha nåt liv kvar alls ;) Duu äär iiiinte smaart.

2. ditt öga sved p.g.a att jag stack dig i ögat med min sylvassa penna!!!!! Fjååårtizz dig!!
Svar: Men herregud. För att du petade mig i ögat med en sylvass penna? Tror du inte jag skulle ha kommit ihåg det då? Jag har aldrig i mitt liv blivit petat i ögat med ens något vasst. Och anledningen till att mitt öga sved var för att jag fick en allergisk reaktion av något, herregud skärp dig!

3. ett ord: DORKEY lista ut de o sen kan du gå o väga dig
Svar: "Lista ut det" som att jag inte kan engelska, haha. För din information har jag MVG i engelska, sååå. Och så vitt jag vet är jag inte precis fet? Visst, jag har inte den perfekta kroppen, och det skulle inte skada om jag var liite smalare, men fet är jag då verkligen inte. Och eftersom att jag redan visste vad ordet betyder, och jag har redan vägt mig, så kan jag till din information säga att jag väger 53-54 kg. Jag personligen gillar inte att säga min vikt, tycker att det är lite för mycket.. Men egentligen ska jag väl väga 57 tror jag? För man tar väl längden - 110 = idealvikten, visst äre så? Och jag är 167 cm lång. Så mjaou, nu vet du!

Nu är du väl allt stolt när du fått ett heelt inlägg bara för dig? Det vet jag att du är ;)

Idag har jag iallafall varit med bästa folket! Jag och Matilda drog ner på stan med schnygging-paraplyerna, och så träffade vi philip, isak, victor, jh & per på franken, så vi var med dom nästan resten av kvällen. Alltid trevligt det! =)

Videor

Jag och Matilda har suttit och fixat musik till festen imorn, och samtidigt har vi suttit och kollat videor på youtube. Haha, vi fick reda på att Lady GaGa är shemale!! Bokstavligt talat, kolla här! =O


Usch!! Hon har både snopp & snippa, haha, helt sjukt! Kan hon inte operera bort ena iaf..?



Och här var en killes reaktion på videon (ganska likt min reaktion, haha)
 

HAHAHAHA! Min humor står på topp, as usual! ;)

Sömntuta

Nu lgir jag här i sängen och ska snaaart kliva upp.. Hade ställt klockan på halv 11 men den hann bli typ halv två innan jag vaknade, suck. Aja, jag vaknade inte ens när det var jordskalv, så vad har jag att förvänta mig lixom. Idag kommer matilda hit, och vi ska mixa, fixa & trixa inför festen imorn! Och sen kommer nog david och johan hit också. Nu ska jag kliva upp och börja fixa mig. Cya bitches!

Mobilblogg

Nu har jag äntligen fått igång internet på min mobil, yes! Så nu kommer jag kunna vara mer aktiv på bloggen =) wich i know you will like! Kvällen spenderades först med Nung, kul att träffa henne för jag har saknat henne jättemycket! Sen kom Chobbo och skjutsade hem mig, tack för det, du är bäst vännen! Sen när jag hade varit hemma ett tag så kom david, johan, oskar och lukas, sen även philip. Och vi var ute på gården och pratade, och killarna åkte runt på min kickboard och hoppa på min hoppstylta och studsmatta haha. Förutom jag och johan som satt och mös =) tack för att du finns vännen! Och dom var så snälla, jag lovar, jag fick minst en miljard grattiskramar av dom. Och stackars philip hade migrän =/ så gav han panodil för kan ju inte se min bästevän lida. Nu sitter jag iaf och ser spermaharen. Vi har haft den i över 15 år och ingen har sett den. (lol!?) Men nu ska jag fortsätta se. Puss!

Svar på tal (ännu en gång)



Det jag menar är att jag inte vill att folk (särskilt yngre) som tidigare inte har tuperat håret nu ska börja med det bara för att jag skrivit det här. Men hur kan det då komma sig att det är jättemånga som frågar hur jag gör när jag inte ens använder hårspray, om alla redan vet? Inte så genomtänkt va. Och hördu nja, det beror inte bara på om man har tjockt hår eller inte, det beror ju även på om man är bra på't eller inte! (och gud vad jag blir less att folk kommenterar anonymnt)

Bloggtoppen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Har just blivit medlem på bloggtoppen.se!

Brottom

Nu ska jag fixa mig för gästerna kommer klockan 18. Och innan dess ska jag hinna och möta Matilda också.. hjälp!

Rubrik

[14 augusti]
Kvällen spenderades med philip davve oskar isse jh & lukas som jag hittade nere på stan :) Och jag lyckades flytta Philips födelsedag en dag framåt, moahahah! För han hade räknat fel, han trodde han fyllde år på tisdag men det var på onsdag, haha fail. Det var iaf kul att vara med dom, har ju inte varit med David och Oskar på typ.. år känns det som! Men sen där vid 23 for dom =( Och Oskar glömde sin tröja här, hahaha fail det med!


Jag och Philip =) Ignorera skitungen som pekar finger i bakgrunden! Hahaha

14 år

Nu känner jag mig redan mycket större och starkare! ;) Hahaha, grattis till mig!


Utgång


Svar på tal



Oj, va tuff du var nu va? Förlåt men.. HAHAHAHAHAHHAHA
Vem är det som är patetisk egentligen? Säger att folk inte ska härma mig bara för att alla redan gör det, och det är så sjuuuuukt irriterande! Och eftersom att du hakar upp dig så jäkla mkt på det där så antar jag att (om du nu inte är kille) du kommer säkert härma mig med det? Haha, ojoj.. Du är ju även verkligen jättegullig som kommenterar Anonym, har du hört talas om att man ALDRIG är anonym på internet? Btw, ditt ip-nr finns nu ute för hela svenska folket att se ;) Och wtf? Vadå när ska Matilda ha tillbaks löshåret? Det är mitt löshår jävla retard. Herregud, missbildad OCH efter.. jaadu.. Tycker synd om dig! Hahaha

Mitt hår (om ni bor i Kalix kopiera inte tack!)

.
Det är så himla många som frågar hur jag gör med mitt hår när jag får så mycket volym. Och ska jag vara ärligt så brukar jag faktist nästan aldrig använda hårspray! Och när jag säger det så brukar folk ba "OFTA" och så börjar dom taffsa på mitt hår, hahaha. Men här ska ni få hemligheten bakom mitt fluff!

.. först och främst klipper jag mig på världens bästa salong, hår&naglar,
där dom klipper upp håret jättemkt
.. sen sätter man upp överhåret i en snodd
.. tupera sen "bit efter bit" alltså du tuperar en 'rad', sen släpper du ner hår, sen sätter du upp i en ny tofs och tuperar håret som då hänger ner osv
.. MEN! innan du släpper ner håret efter du har tuperat, så ska du använda volumaster! och då ska trycka i ca 3-5 sek, beroende på hur mke voll du vill ha det
.. sen borstar du ut håret, helt och hållet


DÅ ÄRE VOLL SOM TUSAN! =D
Så enjoy, men bli inte fööör wannabe mig bara ;) Som sagt, det finns inget jag hatar mer än wannabe's. Och vi vet ju alla att det här är min grej, så försök inte ens ;)



Gammal bild som f*n, därför överkluddrat ansikte

Förra inlägget var förövrigt skrivet av Matilda

Japp

Jag tycker ni ska gå in på matildas blogg bara för att den ärså jävla bra...

PUSS!

Jag blir snart galen!

Klockan är nu halv 4 och jag och Matilda har googlat runt över typ halva världens alla bloggar för att få reda på sanningen om Dessie. Och visst är det ju så att hon blivit avstängd - tråkigt! - men varför? Jo, för att hon skrivit alldeles för detaljerat om hur Kissie "förlorade oskulden på en kryssning", vilket jag inte heller tror är sant, men men. Och det sägs att inlägget finns utlagt på internet, som bild, eftersom att någon hann print screena inlägget innan det togs bort. Så nu är jag helt desperat efter att hitta det inlägget! Någon som har nåt nys om vars man kan hitta det? HJÄLP OSS NU!!

Dessie - blott en historia?

Är det sant det jag hört? Att Dessie's blogg har blivit borttagen? Har försökt gå in på den ett antal gånger idag, men det funkar inte. Det funkade heller inte för Matilda. Så nu undrar jag om det funkar för er? Eller är det så, att våran trashiga favorit fjortisbloggare har blivit avstängd..?

Borde nog bli författare

Nu måste jag bara skriva av mig lite. Har tänkt, och jag har kommit fram till att 99.9% av Kalix's befolkning är backstabbers som bara snackar bullshit och inte har nåt liv! Även mina vänner, även jag. För ärligt talat, vi alla har huggt någon i ryggen, och jag lovar att 100% av hela Kalix kommun någonsin snackat skit om någon. Okej, kanske inte nyfödda bebisar, men ni fattar vad jag menar. Jag tror nästan att varenda en i Kalix gör det varje dag. Okej, visst om man verkligen inte gillar någon, för att den har betett sig illa mot en. Då kan det kännas bra att få säga dom där orden, som "åh, vilken jävla hora hon är!!" Tex om man gillar en kille, och en annan tjej börjar ragga på honom, you know the story right? Klart man automatiskt hatar den tjejen då. Fast det egentligen inte är tjejen ifråga det är man hatar, bara just att någon annan försöker ta honom ifrån en. Och kanske tillochmed lyckas.

Men tillbaks till det jag sa att det känns skönt att säga sådär, JA det känns skönt, men NEJ det är verkligen inte okej! Jag kanske inte är det bästa exemplet på bra uppförande mot annat folk.. Tex så går jag efter första intrycket, ger ni mig ett fel första intryck är ni idiotstämplade för livet, kan jag nästan lova. Men tänk att det kan bli såna konflikter över såna små ord.. 4 bokstäver; hora. Där har ni en konflikt som varar i minst ett halvår om inte mer. Föräldrar kopplas in, och ni har ett stor härva som ni inte kan lösa lätt. 5 bokstäver; idiot. Bråket är igång, och den som kallat någon idiot blir såklart baktalad av 'offrets' vänner and so on. 6 bokstäver; slampa. Stämplad för livet, lär aldrig mer prata med den personen igen. Och SÅKLART, skitsnack och även "grupp-uppdelning" lär hända här.. 7 bokstäver; fjortis. Det kan sänka en tjejs självförtroende (ja, eller kille) så enooormt mycket på bara en nanosekund! Och det är nog det populäraste ordet här i Kalix? "Åh, du är så jävla fjortis!" haha, jag är ganska så van att höra det men jag tar inte åt mig av ord, det gör jag verkligen inte. Särskilt inte när dom skrivs på MSN, bilddagboken etc. Men det är så himla lätt att få dom här smeknamnen!

Vet ni ens vad fjortis betyder? Ärligt talat, jag blir nästan förvånad om ni gör det. För jag vet knappt själv vad det är nu för tiden! För vad man än gör och hur man än är så blir man kallad fjortis för det? Tidigare var det folk som söp sig full varje helg, och såna som rökte när dom inte ännu fyllt 18. Men nu är det helt sinnessjukt faktist.. Är man snäll, ja då är det ju klart att man är det bara för att fjäska, och det är ju så fjortisaktigt. Använder man då självförsvar när någon är elak mot en, ja då är man ju så jävla dryg, och såklart - fjortis as hell. Klär man sig i fina kläder, som man verkligen, verkligen tycker om, och som även annat folk (som går runt och kallar folk fjortisar) använder, ja då är man fjortis då med? Och änvänder man foundation.. ojoj, då är det kört. Då finns det inte längre några gränser, då är man fjortis-stämplad för livet. Och är man blond är det ju inte ens någon idé att försöka? Så jävla dumt. BULLSHIT, är vad det är! Och nu orkar jag inte börja rabbla upp alla orsaker till att man är fjortis, för det finns minst en miljard, iaf om man ska gå efter vad folket här i Kalix tycker. Det är så himla sjukt. Ja, jag vet inte hur ni tänker.. Särskilt äldre tjejer som kallar yngre tjejer för fjortisar? Är det för att ni är avundsjuka, för att ni inte var lika söta när ni var i den åldern? Mja, jag vet inte.. Jag förstår mig inte riktigt på det där, hur folk tänker.. aja

Över till något annat, jag stör mig på könsdiskriminering också. Exempel ett; en tjej strular runt med många olika killar, hon blir kallad hora. En kille strular runt med många olika tjejer, han är frän. Exempel två; en tjej dricker sig full och däckar någonstans, hon blir kallad fjortis. En kille dricker sig full och däckar någonstans, han är as-ball! Exempel tre; en tjej knullar på fyllan, hon är stans största hora. En kille knullar på fyllan, han får respekt som fan. Ligger det något i det jag säger eller?

Men ärligt talat, sluta kalla varandra såna saker! Och om ni inte kan sluta kalla varandra sånt.. Sluta då ta åt er när andra säger något sånt åt er, för ni vet ju själva att dom inte menar det. Jag menar om någon skulle kalla mig hora skulle jag väl inte ta åt mig? Klart jag skulle bli lite sur men det är ju mest personen som kallat mig det som det är synd om, herregud stackarn vet ju inte ens vad den pratar om. För jag har inte sålt sex för pengar, så varför ska jag ta åt mig? Nog för att det går ett rykte om att jag haft sex med oscar på skoltoan för pengar. Vilket inte är sant. Jag menar, hur jävla smart var personen som kom på det ryktet? Jäkligt genomtänkt ska jag säga. För det är ju som så att när en kille & en tjej är tillsammans så är det ju klart att killen är så dum att han betalar tjejen för att knulla. Mmmm. Så är det nog. Inte?! Jag tycker synd om den idioten som kom på det ryktet, du kan inte ha många hjärnceller stumpan/gubben..

Och så en sista grej jag måste skriva av mig om. Grupptryck. Det lider också Kalix av! Ca 95% av Kalix ungdomar idag faller för grupptrycket, helt klart. Ska jag vara ärlig så gör dock inte jag det, jag gör vad jag vill och jag gör det som känns rätt. Skulle aldrig falla mig i smak att göra något jag egentligen inte var med på. Då säger jag direkt NEJ. Men det finns det jättemånga som inte gör, och det är faktist väldigt synd om dom. Kan inte tänka, tycka eller ens prata själv, nej det måste alltid finnas någon som gör det åt en. Till exempel; Kalle och Lisa har bråkat. Dom tycker inte alls om varandra, nästintill hatar varandra. Då har Kalle spridit ut rykten om Lisa, och folk börjar tro på det för att Kalle är det vi kallar "populär". Sen träffar Lisa en kille som heter Lars, och dom börjar tycka om varandra jättemycket, dom skriver på MSN och liknande. Men Lars är i Kalle's kompisgäng, så Lisa och Lars kan inte umgås, för då blir Lars utfryst ifrån Kalle's gäng. Så en dag får Kalle reda på att Lars och Lisa brukar skriva med varandra, och då tvingar Kalle Lars att säga elaka saker till Lisa, för han är ju inte en mes, eller? Och då blir Lisa ledsen och det sänker hennes självförtroende till botten. Så även fast Lars är dödligt kär i Lisa så kan det aldrig bli något mellan dom, just pågrund av den här Kalle, pågrund av grupptrycket. Offret i det här sammanhanget är då Lars. (även om Lisa är den som blir sårad, så utsätts ju Lars för grupptryck och han blir nog väldigt sårad också fast han inte kan visa det, Lisa har ju iallafall folk att prata ut om detta med) Jag antar att det är väldigt många som känner igen sig i den här situationen, skulle jag tro..? Och jag tycker det är så fegt. Om ni har kompisar som inte gillar en bara för att ni säger vad ni tycker, vad ni tänker eller vem ni gillar.. Då ska ni skita i dom och skaffa nya kompisar. Även om det bara är MSN-vänner ni har, ni ska INTE vara vän med såna som inte accepterar er! Det finns inget värre än sånt.

Jaja, nu har jag skrivit av mig klart.. Jag vet att det blev jättelångt, men jag tror att ni som orkar läsa igenom allt verkligen inser nåt utav det här. Att ni fattar vinkeln, att sånthär inte är okej. Och jag hoppas jag hjälpt någon! Gud, vad jag känner mig duktig nu.. =) Nu ska jag gå i duschen, ha'de!

Puss

Nattsuddande

Det lär nog inte bli någon tidig kväll ikväll heller, klockan är ju redan 10 i 3.. Men det ska bli en riktig avkopplingsnatt inatt! Hade egentligen tänkt spendera den med Oscar men så blev det inte =/ Så det här är då vad som står på programmet:

Tvätta bort sminket
Ta en dusch
Raka benen, armarna & andra privata ställen ;)
Leta rätt på någon bra film
Fixa mitt öga, det är något fel på det.. svider hela tiden =S
Försöka fixa laddarn till min dator - den är trasig!
Se på filmen
Soovaaa! Måste ju upp tidigt imorgon.. Säkert redan vid 11


Godnatt mina älsklingar!

Dålig fantasi, help me?

Ni har ju märkt att nu skriver jag mest bara vad jag gör på dagarna, men jag har lixom inte fantasi att komma på något annat. Så nu frågar jag er läsare; vad vill ni att jag ska skriva om? Kom gärna med många olika och roliga tips!

Puss

Inget internet

Förlååååååt, jag vet att jag suger på att uppdatera, men idag har jag faktist en anledning! För igår vet ni ju att Oscar och dom kom och drog ut mig. Aa men iaf, dom väsnades som fan, så Matildas mamma vaknade.. Så hon drog internet för Matilda! TACK SÅ MYCKET!! =) Inte

Vi har då underhållt oss med att sitta och spela Sims 3 hela dagen.. Haha, ojoj. Sen när klockan var en sisådär 23 nånting, då skulle vi juuuust spela Zoo Tycoon 2, men nä då kmr pappa och hämtar mig, såklart!

Och imorn ska jag och Matilda fara till KRF och rida kl 14, det kommer bli kul men väldigt läskigt.. Jag har ju inte ridit på över ett år! Eller jo, haha ;) Men inte på en häst iaf, hahaha

Sen på lördag till söndag kanske det blir skeå, om det går för Matildas mamma. Och hoppas på att Sarah och Linn också ska med, det vore kul! =)

Jag har inte så mycket mer att skriva.. Jo, jag är så jäkla taggad inför min fest på Måndag, den ska bli bäst! ;)

Puss

Ingen tidig kväll ikväll heller..

Kom precis in, Osce, John & Andreas drog ut mig.. Nu ska jag sluta cama med Kryx och sova istället.. Gäääsp..



Blondie & brownie


Inte världens bästa bild, men tyckte den var lite småsöt! =)
Fast Matildas hår är betydligt blondare IRL..

Dålig uppdatering, i know, sorry!

Förlååt, men har inte varit inne på datorn för mitt internet har varit borta! Kanske inte så bra att jag har dongel, jag har.. ganska lätt att tappa bort saker, haha. Och på stationära datorn har jag och Matilda bara spelat DH, haha, och det går inte att spara så vi kan inte stänga av det.

Gårdagen kan beskrivas med flooott, tårta & cheeseballs, haha. Nu lever mitt rum upp till ryktet igen ;) "ostbollar på golvet".. haha. Fuck you chobbo! Men men, så såg vi 3 filmer också. Först "martyrs", den var väldigt konstig, men läskig som fan! Eller typ.. Äcklig. Sen såg vi "Zack & Miri - makes a porno", haha den var först bäst. Och romantisk var den också, hihi. Och sen såg vi "Miss Valentine", med Jessica Simpson. Och den var bra ända tills jag somna ;) haha.

Sen vakna vi typ 12 idag, och då stack vi till folkan, jag osminkad osv - uuusch! Och jag har även fått värsta påsarna under ögonen för att jag och Matilda har varit uppe så länge på nätterna, men det ska det bli ändring på. Sen for vi på lyktan och hämtade kycklingsallad & en räkmacka, så for vi tillbaks till folkets hus och åt. Mmmmhh! Och sen for vi på sun-tan och jag sminkade mig. Ååh, jag ville så gärna sola, men hade inga pengar med mig.. =( Snyft! Efter det stack vi till Hår&naglar som öppnade kl 14:00, och Matilda.. BLEV BLONDIN!!!!! Shit, 4 timmar tog det, men nu känner man knappt igen henne! Haha, helt galet! =)

Nu ska vi packa mina grejer och sticka till Nyborg. Eller först ska vi fara på coop och köpa hårfärg, jag ska nämligen slinga håret ;) Så ni får bilder på våra nya snygga hår senare! Ikväll ska vi ha en nyttighetskväll, såsom alla onsdagar framöver. Vi ska göra ansiktsmask med gurkor på ögonen, och träna, och inte äta onyttigt. Fast har druckit en x-ray idag, fy på mig.. =( Men nu ska jag packa, ikväll ska jag försöka ladda upp mer!

Puss

Nyklippt!

Kom precis hem från hår&naglar, har varit och klippt mig. Blev supernöjd! Uppklippt as usual, hahah Frida.. ;) Jaja, jag har inte så mycket tid att skriva. Frida har varit här ett tag idag, trevligt trevligt :) Och jag ska vara med Matilda sen hoppas jag! Nu skriker mamma att jag ska gå och äta, suck.. Tacos blir det dock, mummaaa =)

Puss


Ny bloggdomän, blogg.se

Tjenixentrixen! Har nu skaffat ny bloggdomän, alltså jag har bytt från devote.se till blogg.se. Kunde tyvärr inte ta bbaralinda (endast) eftersom att en viss.. lite smått wannabe härmade mig med det när jag hade devote, så det fick bli bbaralindastralberg. Aja, det funkar ju det också! Visst, det blir lite längre att skriva, men nog tror jag då ni kommer komma ihåg det i alla fall ;)

Puss

Välkommen till min nya blogg!

 

RSS 2.0