Utgång

Nu drar jag och Fanny ut, watch out! ;)







WE ARE D-A-N-G-E-R-O-U-S! ;)


Bloggtorka

Har inte uppdaterat för har inte varit vid datorn.
Men nu mår jag så jävla piss, så jag orkar inte uppdatera, sry.. Är trött, kär & besviken, ingen bra kombination precis. Kanske uppdaterar ikväll om jag mår bättre, då kanske ni får veta vad som hänt också. Tills dess blir det att göra absolut ingenting för min del, bara sitta och tycka synd om mig själv, typ.

Otrevliga busschaufförer = diss?

Sitter just nu hos Fanny i töre ;)
Vi gör inte så mycket, tänkte väl kolla om Date Movie finns på hennes teve. Fy fasiken vad vi var kung när vi skulle till bussen, jag tror jag aldrg har snabbat mig så mycket i mitt liv! Men gud vad otrevlig busschauffören var, borde ha slagit till han haha nämen.. Sen har vi varit på shell och köpt mini-marshmallows, och så har vi grillat i Fanny's kök =) Riktigt nice! Men nu ska jag gå och klura ut hur man letar filmer på teven (nymodigheter - inte min grej tyvärr..) puss ;)

Halloween (och jul) snart!

Shiiit, var vaken till halv 5 inatt och smsade.. Haha, jobbigt jobbigt. Provade även lite vad jag ska ha på mig på halloween, och jag tror jag vet nu ;) Fast bara om nån annan har något liknande, skulle bli lite pinsamt om jag är enda som går runt så..? Haha

Nu sitter jag iallafall och fördriver tiden här. Funderar faktist på att städa rummet. Är så jäkla taggad inför jul, åh vad jag längtar! Såhär ska jag göra, jag ska städa och sen sätta upp min julgran i mitt rum. Haha, skitkul ju! Fick stressa och fixa mig snabbt som f*n tidigare, hade 35 min på mig för att hinna med bussen. Hann inte ens sminka mig, men lik förbannat missade jag bussen! Suck. Gratis bussar idag förresten, tjejkväll på gallerian ju! =) Får se om det blir att fara dit, men det blir det säkert. Förresten, har glömt skriva att dagen kommer spenderas med Fanny min honney! ♥


Funderar på att ha på mig det här på halloween. Lite failad bild, men ni fattar? I'm gonna be a sexy bunny, rrawr.. ;) Eller är det kanske lite för utmanande?


Suckers ;)

Haha, kommer ni ihåg att jag sa att jag hade tappat massa hår när jag blekt det? Pffft, haha att ni gick på den lätta!? Satt faktist och klippte mig igår, eller ja tunnade ur håret iallafall. Därav allt hår som låg på bordet. Jag skulle ta självmord om jag tappade så mycket hår! Jag undviker att skada mitt hår så mycket genom att göra inpackning varje gång jag duschar, det hjälper verkligen. Så nu vet ni. Haha, kul det är att lura er ;)



Nej, färgningen är inte klar..!

Jag bestämmer!


1. Catwalks-Mode är nog bland det fulaste som finns. Ärligt talat, varför gör designerna såna fula kläder? Ingen kommer ju ändå att ha på sig dom! Visst, catwalkarna skulle väl se lite tråkiga ut om modellerna gick med helt vanliga kläder, men ändå.. Slöseri med material, tid & pengar.

 
Haha, jag menar, vem har tänkt ha på sig det här egentligen? Haha, FULT!


2. Modellen som just nu är på reklamerna för Max Factor.
Ärligt talat.. Inte för att låta elak, eller jo haha, men hur ful får man bli? Skulle man raka av henne allt hår skulle hon se ut som en man! Börjar nästan undra om hon är transvestit haha..? Det skulle då inte förvåna mig. MAX FACTOR - ni gör smink främst åt kvinnor, välj då kvinnliga modeller!

 




3. Ljusrosa läppar är det finaste som finns. Särskilt på blondiner, men det passar såklart på brunetter också. Röda läppar är sjukt fult, man ser ut som någon 50-tals pinuppa med cepe-skador (inte sexigt!) Hudfärgade läppar är inte heller så värst snyggt, jag menar 1000kg foundation på läpparna ser bara sjukt ut. Men rött läppstift + foundation = ljusrosa läppstift, så ett genomskinligt läppglans där på..
Big love! ♥




Och till er som säger att det är "sååå jävla fjortis" att ha ljusrosa läppar,  då säger jag att det är så jävla fjortis att ha röda! Haha, same shit förfan


4. Killar som skickar fina sms är väl ändå det bästa som finns!? Vare sig det är en bror, en pojkvän eller kanske bara en kompis, så blir man alltid lika glad varje gång! Det räcker med ett "Jag saknar dig" eller kanske "Fin du var idag :)", det spelar ingen roll, det är tanken som räknas och jag kan säga att varje tjej tycker nog likadant som jag; det finns inget bättre! ♥

BigFishGames kan dö

Jag och Matilda vaknade för ca 1 eller 2 timmar sen.
Har försökt ladda ner lite spel, men BigFishGames har typ damp, det funkar inte? Den reagerar inte när man klickar på knapparna, fyf*n vad irriterande! =S Aja, får väll spela något jag redan har på datorn haha.

Nu tänkte jag göra en hissar / dissar lista, spännande va? ;)
Och så tänkte jag även ha en frågestund nångång i framtiden, men ni kan ju börja ställa frågor redan nu. Så fråga vad ni vill!


Matilda Gästbloggar!

Nu sitter jag här och Linda plattar mitt hår och jag sminkar mej och ser programmet med kissie och alla andra efterblivna blondiner men ajja,., NU BÖRJAR DET EFTER PAUS BTW! fan vad roliga dom såg ut XD  aa, Vi ska dra ut på stan och röja nu festflfan!  alltid fest emd mej och Linda!:P puss <3
aa, imorgon kommer Älskling hem <3 då blire att mysa galet för mej fast det blire ju idag också såklart:P


men nu ska jag fixa mej puss! <333

Önskelista

Sitter nu här med silverschampo i håret, som ska vara i håret i 10 min.
Och det börjar ju bli lite juletid, eller iallafall om någon månad, så har även tänkt lite på vad jag önskar mig i julklapp! ;)




Allt tillsammans blir 4539:- vilket jag tycker dom borde kunna unna mig! Haha, dom har ju två val, antingen det eller en systemkamera (vilket blir ca 2000:- dyrare) ;) Och får jag ingenting av det tänker jag inte prata med dom på 27 år haha.

Nu ska jag gå och skölja ur silverschampot, och sen kommer Matilda hit! Och vi ska röja sönder och SÅKLART se på detdär programmet Dessie skulle vara med i, och så blir det att spela in Desperate Housewives för det vill jag ju inte missa. ♥

Dessie på TV!

FÅR INTE MISSAS! Kl 21:00 på TV8


Mysigt värre

Äntligen! ♥ Har tänkt blogga typ 5 gånger tidigare idag, men varje gång så har Oscar kommit och antingen stängt igen datan, eller dragit bort mig från stolen, haha =( men men, nu får jag ju äntligen göra det iaf. Hehe ;)

Igårkväll var jag i Nyborg, inte så värst kul, dom var mest irriterande. Sen for iaf jag och Oscar hem till mig och typ satt vid datorn osvosv, sen så har han sovit här, myyys ;) På morgon gick vi till repa och köpte lite nyttig mat. Haha HOST! En låda med chokladbollar, en såsig kladdkaka med nougatkräm, 2 choklader, en boost & tuggummi =) Vi kommer bli tjocka som hus båda två! Haha mysigt mysigt..

Nu ska jag iallafall dra mig neråt stan, med Matilda tror jag? ♥
Jag ska iallafall köpa silverschampo + balsam, och kanske något impulsköp om jag har tur =)
Jag vet att ni önskar att ni hade mina pengar ;)


                                 

                                          Omg, kanske dags att sluta bleka håret,
                                             ser ni hur mycket jag har tappat..!?


AmandaVarDet och BlondinBella - samma person kanske?


Sitter nu här och gibbar lite wow haha. Det här är farligt, känner hur jag redan börjar bli beroende! Nä, men det skadar väl inte att lägga ifrån sig datorn lite ibland..?

Jaja, senare ska jag slinga håret ytterligare en gång. Och den här gången har jag tagit ännu ljusare blekning (L1+, tidigare hade jag bara L1) så vi får hoppas att det blir ljust den här gången. Sen måste jag även köpa silverschampo, för nej det kunde ju inte mamma göra, för att jag skrek i telefonen. (suck) Aja, vet inte riktigt vad mer jag ska skriva? Har sjukt stor lust att ha filmkväll / lan ikväll, haha!
Oh no, har redan börjat bli nörd.. =S

Förresten, har tänkt på en sak den senaste veckan. Är det bara jag som tycker att AmandaVarDet och Blondin(Brunett)Bella är sjukt lika!?

 
             BlondinBella?                                    AmandaVarDet?

Okej, kanske inte sååååå lika. Inte på bild iaf. Men dom är ju faktist lika på video osv! Det måste ni hålla med om! Och så hittade jag lite roliga bilder på hur dom kanske lär se ut i framtiden, haha..

 
           AmandaVarDet 30 år                    BlondinBella 30 år

Kanske inte lika vackra..? ;) Finns ju vissa likheter där också, haha..


World of Warcraft


Har laddat ner wow för ett tag sen, så då vet ni ju vad jag kommer vara sysselsatt
med dom närmaste 10 dagarna.. ;)

Slö dag

Har bara legat i sängen hela dagen, förutom att jag har varit på toa, satt på mig mjukiskläder & ätit middag. Mamma for precis på coop för att köpa slingning, så ska slinga håret senare. (Med hennes hjälp trorja?) Och somsagt, ni får inte se nånting förän det är klart ;)


Nu sitter jag iallafall här i min extreeemt sköna säng och spelar lite gitarr, försöker hitta ackorden till Until We Bleed men det är rätt ut sagt omöjligt. Senare vet jag faktist inte vad jag ska göra, är jättesugen att se film med antingen nära vänner, folk man känner lite smått, killar eller bara familjen. Är sjukt mys-sugen! ♥


Jag kanske uppdaterar lite senare om jag orkar :)

Måste höras!

Sitter faktist på toan just nu, haha lite sjukt men aja whatever.
Måste bara få ladda upp den här videon, och blir du arg på mig får jag ta den smällen, för du är så sjukt bra! Men du har ju faktist lagt ut videon på youtube, så haha skyll dig själv ;)




Tjejen som sjunger heter Carolina Bäckström, är 14 år och går på Manhem i 8H.
Erkänn, hon är sjukt bra! ♥ Den som inte tycker det får ärligt talat en käftsmäll av mig, haha ;)
Låten hon sjunger heter Here Without You och sjungs egentligen av 3 Doors Down.

Tråkigt inlägg, whatever

Hallåhallå bloggen! ♥

Kom hem för ca 1½ timme sen.
Har varit med Matilda i nyborg och sett Blog Awards, men det sög tyvärr! Dom visade ju inte ens Dessie en enda gång! Jo, en gång, baksidan av hennes hår. Värt.. eller så inte. Sen for vi iallafall in till kalix, fixade oss litegrann och sen for vi på uh. Det sög även där, och jag får så sjukt jävla segt självförtroende av mitt orangea hår.. Längtar verkligen tills det är blondt! ;O


När uh stängde så följde jag med några trevliga prickar, även kallade David, Johan & Samme, en bit hem =) Eller ja, jag följde med David ända hem eftersom att min mobil hade fått slut batteri så skulle ringa efter skjuts. Haha, lite onödigt att gå ända till Stenbäcken för att ringa och få skjuts hem, men men.. Det var då nice att gå med han och vi hann prata om massa =)



Nu sitter jag här hemma framför min rosa dator och lyssnar på världens bästa låt;
Kleerup feat. Lykke Li - Until We Bleed.
Och bet mig just i kinden, AAJ! Intresse klubben antecknar? Haha aja, ska nog gå och tvätta bort sminket och lägga mig och se på tv snart. Eller kanske ladda ner någon film..
Har ni tips på någon bra? ♥


Idiot!

Hur fan kan man lämna någon på andra sidan byn mitt i natten när det är iskallt ute?! Du är så sjukt jävla störd så det är inte sant, glöm att jag nånsin pratar med dig igen! "Jag vill bara ditt bästa", jo säkert! Åååh, så jävla arg jag blir..

Nu sitter jag iallafall här med Matilda i hennes vardagsrum och ser på Brooke Knows Best, som har varit på hela dagen =) Igår blekte jag ju håret ännumer men det är fortfarande oranget.. Ni får bilder på det sen när det är blondt, hihi. Jag har även använt silverschampoo + silverbalsam + silverspray men det verkar som att jag måste slinga det för att det ska bli något resultat.

Nu ska jag blåsa håret, sen ska vi fixa oss och sen dra till kalix. Ikväll blir det uh! ;)


Gjorde hål i örat igårkväll


Kylde ner örat med isbitar för bedövande effekt.


Sen eldade jag nålen för att få bort bakterierna.


Sen var det bara att sticka igenom! Ont gjorde det..
Och det är inte vårtor / finnar eller vad det nu ser ut som, det är två hål från tidigare :)


Klart! ♥


Så nu kan man verkligen säga att jag smällt två flugor i en smäll - slipper skolbadet & har fått en ny piercing på köpet! :) Kan det bli bättre!? Haha ♥
Men var inte klar förän klockan halv 3.. Så har inte sovit mer än 4h inatt =( Vilket resulterade i att jag skrattade oavbrutet åt en röd tamburin som låg på en stol i musiken i ca 10 min :) Plus att jag har varit helt konstig hela dagen, haha shit det märks verkligen att jag behöver mina 8 timmar..


Besökarna stiger - jag gillar't!



Sånt här gillar jag!
Jag tror nog alla bloggare kan hålla med om att det är det som får en att fortsätta blogga.
Men nu ska jag iallafall pallra mig iväg till solariumet, har ju faktist lovat mig själv att sola idag!

Naglar á la Foki

Hej bloggen! ♥

Nu den senaste timmen har jag suttit och målat naglarna och lyssnat på musik.
Försökte göra något i "Foki Style" men failiade ganska så hårt, med tanke på att mina naglar är typ 1mm korta och så blir det helt cepe när man ska måla med vänster hand också.
Såhär blev iallafall resultatet;


HAHA, det lär nog behövas liiite mer övning innan jag kan göra lika bra som Foki.. Men med rätt nagellack (några av mina var typ torkade) och lösnaglar så ska det nog gå! ;)


Nagellacken jag använde, alla från Depend :)


Seg söndag

Precis som alla andra söndagar, så är den här väldigt seg.
Det enda jag har gjort är att sitta vid datorn, lyssna på musik och plugga. Har faktist NO-prov imorgon, men jag tror jag kommer klara det =) Det är inte sååå svårt.

Och snart ska jag nog pallra mig ner till solariumet och sola lite, tycker jag har blivit väldigt blek..
Så jaa, det är vad jag ska göra idag alltså. Inte så kul inte, men somsagt; Slow Sunday! (som det står på mina sockar, hehe)

Igår så for jag till Nyborg där vid 8 och var där till 11. Var då alltså med Oscar =) ♥




Jag känner mig aningen liten i hans jacka (a)



Enda bilden som togs under kvällen.. Haha söt :) 


Outfits (mjukisbyxor funkar till absolut allt!)




Innan Luleå Hockey
Mjukisbyxor, grå huvtröja + mössa = funkar alltid



Hos Fanny
Samma "outfit" som ovan, fast med uppsatt hår = Mysigt!



En vanlig dag på skolan
Mjukisbyxor + tajt randig tröja = Snyggt & ledigt



På gymmet
Mjukisbyxor + större tröja = Lätt att röra sig, och man svettas knappt



Skolan
Svarta strumpbyxor, linne, scarf/halsduk + stor huvtröja = Snyggt, utan att vara alltför mycket lodis



Hos Oscar
Mjukixbyxor + adidaströja = Favorit



På skolan
Samma "outfit" som ovan, fast med min älskade mössa ;)


Har lagt märke till att 99.9% av kläderna jag har på mig består av mjukisbyxor..!? Men kan inte sluta använda dom, det finns inget skönare!


Luleå Hockey + Allt möjligt

Jag vet att jag inte har bloggat på väldigt länge nu, och jag kan inte säkert lova er att jag kommer fortsätta göra det heller.. Men nu fick jag iallafall ett av mina "blogg-ryck", så nu är det bara att köra igång och göra ett litet inlägg! För med tanke på att även fast jag aldrig laddar upp så har jag fortfarande 20+ besökare om dagen (mycket med tanke på att min blogg inte är speciellt intressant) så måste ni ju antagligen vänta på ett inlägg! =)


Skolan tar även upp väldigt mycket av min tid, + att jag faktist har ett liv utanför datorn som jag gärna lever, iställetför att sitta och berätta här vad jag kunde ha gjort under tiden som jag skrev inlägget.


Nu för att återgå till rubriken, har ju (som vissa av er kanske vet) varit och kollat på Lule Hockey - Modo i Luleå i torsdags, och kul var det! Och Lule vann ju (såklart, haha ;)) med 3-1. Sen så sov jag hos Fanny osv, jobbigt att stiga upp kl 06:00 för att hinna med bussen, oohja..


Sen har vi varit med Oscar, Odde & John en massa också, trevligt trevligt! =)
Och här ska ni nu få lite bilder i gengäld för att jag inte varit så aktiv, det tycker jag ni förtjänar.





Jag och Fanny min honey <3



Har tillochmed städat rummet!




Oscar och Odde, hmm, busted..?




Luleå Hockey



Jag och Fanny på hockeyn
HAHA, det kom in 3 män, med ca 5 minuters mellanrum, och ba: "oj.. var dethär damernas? ;$" Så vi var faktist tvungna att gå ut och kolla vad som stod på dörren.. Men som tur var så var det bara killarna som var blinda eller något, det var faktist damernas ;)


Jag och Fanny igår, innan vi drog till Nyborg =)


Gratisbio.se

Har nyligen blivit med på Gratisbio.se, och det var faktist väldigt bra! =)
Har tidigare tänkt att sånadär gratis-sidor bara är skit, men den här är faktist både kul & bra! Så jag tycker ni borde prova den också. Och ni får självfallet inte bara biobiljetter, utan ni kan få presentkort m.m också! Klicka bara på länken nedan =) och ni får 50p när ni registrerar er.



Design

Har ändrat designen lite, typ bakgrunden, headern.. ja ni ser ju. Men så skulle jag fixa någonting till rubrikerna, men då failade jag så nu ser det helt cepe ut! Aja, jag fixar det senare nån gång.. Nu ska jag iallafall till töre, och var med min Fanny Honney =)

Hela helgen har spenderats på uh, pusskalas!

RSS 2.0